Per què necessito una pàgina web?

Per què necessito una pàgina web?

El primer, és tenir una idea de quins són els objectius de l’empresa, del temps que es disposa per mantenir la web i del pressupost que es disposa. No hem de confondre estar en internet amb vendre online, Potser també hagis de plantejar-te obrir d’aquesta manera el teu negoci, actualment no es freqüent que un producte que no es pugui adquirir online.
.

Bé, el principal avantatge que ens suposa disposar d’una pàgina web és que està oberta les 24 hores, els set dies de la setmana, és igual que hagis baixat la persiana de la teva botiga, hagis apagat l’aparador i tots els empleats s’hagin anat a casa, el teu negoci segueix visible. Sembla alguna cosa evident, però de vegades no som conscients que els nostres clients no tenen per què portar el mateix ritme de vida i horaris laborals que nosaltres, d’aquesta manera els permetem tenir accés al nostre negoci a qualsevol moment de qualsevol dia de la setmana: en el seu treball nocturn de guàrdia de seguretat, mentre la pel·lícula que veu en televisió està en els anuncis, en una sala d’espera…

.

Una web es pot visitar des de qualsevol lloc del món, des del poble del costat, o des del sofà d’un pis que estigui a 200 metres del nostre negoci, però que qui ho hi viu en la teva ciutat, poble, etc.,  no sap de l’existència del nostre negoci, mai saps a qui pots arribar.

.

Saps que tenint pàgina web igualaràs o milloraràs a la teva competència? Gràcies als punts anteriors ja saps que el teu negoci està sempre localitzable, des de qualsevol lloc, això ja és un avantatge enfront d’altres negocis que no tenen web. Però a més ets conscient que cada vegada és major el costum d’utilitzar el mòbil o la tablet per buscar productes? Per buscar-los i comparar-los, el client sol buscar per internet la millor oferta i comparar quin és millor i on trobar-la.

.

Clar, al fil d’això ja saps que el teu web ha de ser responsive i adaptada a diferents grandàries de pantalla, per donar-li aquesta comoditat a la quantitat d’usuaris que navega amb dispositius mòbils i així, si el nostre lloc web es veu correctament, prendre també avantatge enfront de la resta que tenen una pàgina desactualizada i que no es veu bé en una pantalla petita.

.

Abans de l’era internet per buscar un mecànic, electricista o lampista anàvem a les pàgines grogues, si una empresa no estava aquí, no existia, o no seria tan bona… Ara igual, el nostre negoci ha d’estar en internet, i és molt important la imatge que donem a la nostra pàgina web, és per això que hem de posar-nos en mans de professionals (com les nostres!), perquè l’únic cas en el qual creiem que no has de tenir pàgina web és en el qual aquesta web doni una mala impressió, no tingui un aspecte formal, desactualizada, malament dissenyada, una mala imatge, el no estar adaptada a dispositius mòbils, lenta, innavegable…

.

Com dèiem en el primer paràgraf, hem de saber què volem, no necessites tenir un catàleg d’un milió de referències pujat a internet, potser solament necessites una pàgina simple amb un formulari de contacte, un telèfon, una adreça o un email, una imatge i un “Slogan” formal i professional.

.

Si tens temps, o pressupost, potser necessitis un blog i anar actualitzant-ho amb les teves novetats, ofertes, comentant productes estavella… ja que el contingut s’ha convertit en el rei d’internet, ser original i ser capaç de descriure el teu negoci en un blog et va a donar molts avantatges a l’hora de competir en internet, però potser això sigui una mica més avançat del que volíem explicar-te, i recorda, si no tens temps per mantenir actualitzat el teu blog no mereixerà la pena, no hi ha màgia a l’hora de mantenir una web, també es necessita temps i treball.

.

En qualsevol cas, esperem haver-te convençut després de totes aquestes raons, ja saps que pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@juanjojarauta.com i t’assessorarem.

Juanjo Jarauta

Dissenyador Gràfic / Web / Apps Mòbils

Sense comentaris

Comentaris tancats